Bilder, filmer och åsikter

Nu har jag använt Mullrik och min man fotograferade mig. Den fungerar utmärkt. Hälsningar från Britt-Marie Nilsson, Tingsryd, 10 november 2020
Snabb och superenkel att använda tycker Stefan i Göteborg 26 februari 2021

Filmen kommer från Stenholms trädgård i Nässjö

Säljbild

Mullrik i butik

Bild från en dam i södra Norrland som just hade satt ihop sin Mullrik

Här samlar vi tankar och åsikter som har kommit in från folk som på olika sätt har kommit i kontakt med Mullrik:

Från Pelle i Timrå kom några bilder (se bilder och filmer) och en del tips (se tips och trix) och följande åsikter: ”Jag tvekade länge att köpa trumsållet pga det höga priset. Men jag värdesätter kompostmullen och med ”mullriken” går sållningen fort. Jag får jord som är full av mikroliv och näring som inte går att köpa i en butikspåse. ”

Stefan i Göteborg skrev: ”Superenkel att använda och snabb”

Ett mycket vanligt yttrande: ”Oj så fiffigt, och vilken kvalité..”

Från en man i Östergötland kom en fråga: ”Jag såg Mullrik i Jönköping, men hade bilen full med plantor, så jag hade inte plats för den…. Dessutom vill jag överraska min sambo på hennes födelsedag… Kan du skicka en med posten?…. 1)

En annan man i Östergötland hörde av sig per telefon (Han hade köpt en Mullrik i kartong i Stockholm): ”Det går inte att sätta ihop den… delarna passar ju inte…. 2) Han fick en fråga tillbaka: ”Har du tittat i monteringsanvisningen?”, men det hade har inte. Han ringde en halvtimme senare och tyckte att passformen var riktigt bra.

Hélène Ewing Ekdahl i Bromma skrev:
Hej!…Vilken fiffig komposttumlare det är. Lätt att använda med skottkärran under, inte tung att snurra runt eller tömma. Kompostjorden faller snyggt och fyller kärran.
Även min man var imponerad över enkelheten och storheten hos Mullrik.
Stort tack för detta redskap!

Från Claes i Upplands Bro kom Vänliga Hälsningar:
Hej, Vi köpte er produkt och är så nöjda. Ett av de tråkigaste jobben blev plötsligt lätt och roligt.

En nöjd Nora-bo skrev:
Nu har vi varit i Örebro och tittat på Mullrik. Den var så intressant att vi köpte en på stående fot. Jag, som tidigare använt ett hemmagjort såll, och då måst anstränga ryggen mycket, är nu helnöjd. Jag har tipsat Nora trädgårdsförening om Mullrik!

 En dam i Södra Dalarna: ”Den här ska jag visa mina vänner i Trädgårdsföreningen”.

Frågor som har kommit via mail: Finns någon återförsäljare på Södra Öland, i Borås, i Göteborg, i Dalarna, etc. Svaret har brukat bli: ”Kom gärna med förslag på lämpliga företag, så får vi lösa det tillsammans” 3)

Från Mats och Anna-Lena Björkman, husbehovsodlare i Kode, Kungälvs kommun, kom ett mail: -”Vi skaffade vår Mullrik väldigt tidigt. Det var kärlek vid första ögonkastet. Och det blir vinst varje gång vi vevar på den”.

Och så en till:
-”Att sätta ihop Mullriken var en lagom stor utmaning för en teknikintresserad trädgårdsentusiast,” säger Pål Carlbark i Sösdala,

En man i Strömstad hade sökt mig utan att lyckats…
När jag ringde upp berättade han: -”Jag var inne på nätet och såg att du hade en återförsäljare i Munkedal, så nu tänker jag åka dit och titta på den”.

En dam i södra norrland skickade en bild och skrev:  -”Monterad och klar. Nu väntar att det tinar i komposterna. Hoppas tombolan ger vinst!”
Kvaliten är mycket bra…Hellre några kronor mer och att det håller. Kram

Fotnoter:

1) En Mullrik bör helst ses och provas innan man köper den, så postorder är ett sällsynt undantag.

2) Många män vill gärna hoppa över det där med monteringsanvisning…. Men det kan ändå vara bra att titta i den

3) Det är så vi har hittat representanter i bland annat Kalmar Län och i Dalarna.💖xc